Alla inlägg under november 2007

Av agneta - 6 november 2007 19:58

Vilken dag, nattsvart hela dagen. Duggregnat hela dagen..... har inte orkat göra något idag mer än att träffa en väninna på förmiddagen. Efter maten så lade jag mig i soffan och vips så sov jag. Vaknade med ett ryck 16,00 och skulle ha kunnat fortsatt sovit en stund till. men jag kan ju inte sova bort mina lediga dagar heller.... Nu längtar jag efter snön faktiskt så att det blir lite ljusare ute det här är ju bara så jobbigt.


kram på er

Av agneta - 5 november 2007 22:07

Den verkar jättebra din kamera . Får tacka för tipset Ruth. Det blir nog en sådan kamera. Ska titta runt lite till bara innan jag bestämmer mig.


Har jobbat idag så det har inte hänt så himla mycket faktiskt......

Av agneta - 4 november 2007 17:31

Söndag, den tråkigaste dagen i veckan..... Detta sitter nog i sedan barnsben då alla affärer var stängda och det bara var skit på tv.n Söndagen innebar också att nu var det en hel arbetsvecka framför en. ...


Har jobbat lite vid datorn idag, skulle behövt jobbat mer men jag orkar inte. Ingen insperation..... 

Håller fortfarande på att leta digitalkamera....Vad ska jag välja tro????

Av agneta - 3 november 2007 13:54

Här vill jag visa tre underbara tavlor som en vän till mig har målat. Är så stolt över dem. Hennes namn är Karin Ramqvist - Nordin. Hon har ett galleri nere på stan som heter tre penslar, gå  gärna dit och titta.

Av agneta - 3 november 2007 13:35

Har gått med i en konstgrupp och här är mitt första alster som jag köpt. Konstnären är Helena Hansson-Fahl. Är den inte söt så säg. Nu gäller det bara att hitta en fin ram också. Ska nog ha den i mitt sovrum.....


Av agneta - 2 november 2007 11:06

Vi var några vänninnor som träffades hemma hos en kompis och hennes man ikväll. Jag hade häxhatten på mig det är ju min tid nu.( Häxornas) Vi åt och drack gott och tittade på Idol. Skönt att få annat att tänka på.  Sam åkte ut och jag sa äntligen......... Det var rätt person som fick lämna idol. När jag cyklade hem på natten så kom första snön.... Hurra.......... Älskar vintern. Men snön kommer inte att ligga kvar ännu men vintern är på väg iallafall.



Kul
Av agneta - 2 november 2007 10:56

En nära vän till mig sen flera år tillbaka kom på besök idag. Han hade med sig lite böcker som han lånat av mig. Han sätter sig vid köksbordet och säger att han varit till läkaren och fått sin dödsdom. Jag börjar gråta och undrar vad han menar. Jo, läkaren sa att han är så förkalkad i hela kroppen att han bara kommer att leva  i högst två år till. Han kan dö vilken dag som hellst.  Jag mår så dåligt över detta och i våras gick en kompis bort i hjärtinfarkt endast 53 år gammal. Usch, man undrar vad det är för mening med allt........Det är så svårt att skriva om detta så jag lägger ner detta  nu, hoppas på att min vän får leva många år trots läkarens ord.


Vi måste vara rädda om varandra då vi inte vet hur länge vi har varandra.

kram

Av agneta - 1 november 2007 17:29

Idag har det varit varmare ute igen och solen sken på eftermiddagen. Härligt....

Har grupparbetat idag med mina teamwork kolleger från jobbet. Alltid lika roligt.... Nu ska jag vara ledig fredag, lördag och söndag ska bli skönt faktiskt. Har lite städning framför mig här hemma , det måste ju göras ibland. Hrm....har lite andra ärenden att uträtta också förståss. Det är det som är så bra med att arbeta oregelbundna tider, detta  att man är ledig på vardagen ibland.

Ovido - Quiz & Flashcards