Alla inlägg den 9 juli 2008

Av agneta - 9 juli 2008 14:42

Idag har vi haft underbart väder här i Västerås. Sol och varmt. har kunnat legat ute i min hammock hela dagen och bara slappat. Nu har det mulnat på och det finns risk för en liten skur. Vi år väl se.


Imorgon eller övermorgon kommer de och sätter in elmätare i min lägenhet. Hoppas att det blir imorgon för detta är min sista semestervecka och jag vill sova på fredag, hellst... jag tycker att det är bra att vi får börja betala el nu för det är så många som har missbrukat elförbrukningen när den ingått i hyran. De fattar inte att deras elförbrukning har höjt hyrorna. Men nu får var och en betala efter förbrukning, jättebra.


Jag har retat mig på att folk har julbelysningen på från oktober till midsommar, ( detta är sant ) och att den lyser hela dygnet. De har tydligen inte hört talas om timer heller, nötter.... Sen har jag en granne som har en utebelysning som lyser hela dagarna i ända, trots att det är hur ljust som helst om dagarna och kvällarna ännu.Jaja det ska bli himla kul att se hur de gör nu med sin elförbrukning. ....grrr.....Släcker de lamporna så ska jag ta mig katten ringa på och fråga varför lamporna inte lyser......nuuuuu...


Förlåt min ilska men nu har jag lugnat ner mig igen. tack för att ni tagit del av detta, det hjälpte faktisk att få skriva av sig lite.


Idag fick vi lapp om att de ska byta ut alla lås, vi kommer att få porttelefon och sådan där nyckelbricka ( istället för nyckel ) till ytterdörren. Jättebra.


Kram på er alla och hoppas att ni också haft en bra dag.

Ovido - Quiz & Flashcards