Alla inlägg den 11 juli 2008

Av agneta - 11 juli 2008 20:27

Nu har jag sett mamma mia the movie och den är bara helt underbar. Ni måste bara se den. jag och min vännina satt och rös under hela filmen, det var så fin musik och så vackra bilder. En tår klämde vi fram och skrattade gjorde vi också. Alla skådespelare var sååå himla bra


Meryl Streep
Pierce Brosnan
Colin Firth
Stellan Skarsgård
Julie Walters
Amanda Seyfried
Christine Baranski
Dominic Cooper

Meryl  Streep tog oss alla i salongen med storm. Vilken skådespelerska och vilken sångröst. Det var helt underbart att se dessa skådespelare i helt andra roller än de som man brukar förknippa dem med. Jag ska köpa dvd- filmen, jag måste bara ha den......så alla vänner gå och se den,  jag lovar att ni blir lyckliga av att se filmen.

Av agneta - 11 juli 2008 09:15

Idag ska jag och en vännina gå på bio och se Mamma Mia. Den släpps ju idag i hela Sverige. Vi ska gå på en föreställning klockan 15,45.  Ska bli himla kul......återkommer senare med vad jag tyckte om filmen.


Här i Västerås är det mulet idag och regnet vill nästan komma. Det kom några droppar när jag var ute med Zingo men det ville sig inte riktigt. Jag är glad för att det iallafall är varmt ute. Nu när jag tittar ut ser jag att solen nästan vill komma fram en stund också. Vi får se vem som vinner, regnet eller solen.



Ovido - Quiz & Flashcards