Alla inlägg under december 2007

Av agneta - 4 december 2007 21:18

Fortfarande strul med min julsida. Trotts att jag gjort om den helt. Grrrr.... Nu ger jag snart upp..... Idag har jag röjt i mitt förråd inne och varit till återbruket med en massa bråte. Åhh, vad skönt att få det gjort och nu får jag plats med lite annat i mina förråd. Har även varit till Maxi och handlat lite. Idag var det lugnare med folk än i lördags då var folk hysteriska, det fanns inga kundvagnar lediga då. Neej, nu måste jag in i duschen. Kramiz

Av agneta - 3 december 2007 23:56

Jobbat till 14,00 idag, har varit så trött och jag mådde lite illa när jag kom hem idag. Sov en stund och då kände jag mig bättre. Tack gode gud för det. Har kntagit bort min julsida och försöker med en ny men det har redan börjat strula... orkar inte mer ikväll får fortsätta imorgon. Går det inte nu  då ger jag upp.


Har tittat på Carola i Betlehem på tv, det var jättebra....... Sedan tittade jag på Abba dokumentären,  mina gamla idoler. De håller än.......

Neej nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar med morgondagen.

God natt

Av agneta - 2 december 2007 10:40

Är jätteledsen och besviken då jag fått stora problem med min julsida på nätet. Det fungerar ej att ladda upp sidor och bilder, det kanske inte är så stora fel men jag kan inte komma på vad det är som strular.Då det är bråda tider nu så kanske jag inte hinner få ut mina sidor i år. Tråkigt för jag har jobbat med dessa  i ett par månader.... Ja, ja vi får se om Julsidan kommer ut eller inte. Nu ska jag in i duschen.

Av agneta - 1 december 2007 22:16

December och , regn, regn och åter regn. Vilket busväder idag.....

Igår var jag på julbord med jobbet. Vilket julbord sen, det var jättebra med allt du kan tänka dig. Vi var på Bellman i Västerås. Åt så jag mådde dåligt, ja vilket frosseri... Äckligt egentligen... ellerhur?


Idag har jag haft mina barn här på det årliga julpysslet. Vi har julpyntat ute och inne . Vi har även bakat pepparkakor och stora hjärtan med våra namn på. Blir fina att hänga i gran till jul. Vi bakade även risbräck. Vi åt en god middag med fläskfile. Nedan ser ni några av de fina pepparkakorna, hehehee...... Och lite julfint i köket.


Har tittat på Carola på Babben, som vanligt så sjöng hon vackert. har köpt hennes senaste skiva. Den har gått varm idag. Nu ska jag snart se spårlöst försvunnen.

Ovido - Quiz & Flashcards