Alla inlägg under juni 2008

Av agneta - 25 juni 2008 18:04

Idag har jag tagit en paus i städningen. jag och en vännina tog våra cyklar och for iväg och shoppade lite. Bl a köpte jag en cykelpump och en ringklocka till cykeln. Såååå himla söööt. Det är en sko och en boll, hihihii.....Så barnslig är jag..... den ska jag montera på cykeln imorgon. Du ser den nedan på bild.


Sedan provade jag ett par skor med kilklack i kork såååå snygga och jättesköna. jag måste nog åka och köpa dem på fredag när lönen kommer.


När jag kom hem hade en annan av mina vänninor varit förbi och lämnat min nallepuh kasse och en bit Gustavsbergkorv .....mmmmm........på altanen. Ska bli smaskigt värre.....

Av agneta - 24 juni 2008 09:21

Idag fortsätter jag med att städa undan i lådor och skåp, puuust......

Måste nog cykla till affären senare på eftermiddagen för att köpa jordgubbar. Älskar dem..... De är nyttiga nu när man vill gå ner i vikt. Hur det går med vikten ? Det går bara bra , sakta men säkert. Har börjat jogga också för att sätta fart på vikten ytterligare.


Ikväll börjar allsång på skansen, trevligt tycker jag. Efter allsången så kommer min favoritdeckare Morden i midsomer igen. Jaaaaa......love it.

Jag älskar engelska deckare och serier därför att det liksom är vanliga människor med.Inga Hollywood produkter och det är så befriande.


Ha en bra dag

kram

Av agneta - 23 juni 2008 15:07

Idag har jag varit duktig. Jag har möblerat om lite , dammsugit, dammat och jag har rensat i några lådor, puust. Fler lådor är kvar men jag har iallafall börjat. Fattar inte varför jag spar en massa skit. papper, reklam mm.....till ingen nytta dessutom. men nu ska det bort. Har haft en veckas semester nu och hunnit piggna till. Skönt med dåligt väder några dagar till så att jag får färdigt här hemma..... Men sen får det bli fint så att jag får baada........


Måste fråga? Ni såg väl på dokumentären igår som hette Paradiset? det var andra gången den gick på tv och jag var bara tvungen att se den igen. Såå himla underbar är den.... Har ni inte sett den så måste ni bara göra det den lockar till skratt och den är så fin......Den går att se om ni går in på svt.s sida och på dokumentärer.


Paradiset

Hans och Kerstin har varit gifta i 65 år. En dag bestämmer Hans mot Kerstins vilja att de ska ha en fondvägg i sommarstugan vid Torneälven. Oförmågan att enas om rätt färg och mönster har stoppat alla tidigare försök till renovering. Paradiset är en romantisk dokumentärkomedi av Jerzy Sladkowski.


Av agneta - 21 juni 2008 10:57

Suck...... Idag mår man som man förtjänar....Men det var himla kul igår.....

Vi åt och drack gott och spelade lite kubb också. Här kommer lite bilder från gårdagen.  Mer bilder finns på min bilddagbok.

kram på er alla

Av agneta - 20 juni 2008 09:27

Vill önska er alla en skön och trevlig Midsommar. Hoppas att vi får mycket sol och lite värme så att vi kan vara ute. Det ser så ut här i Västerås iallafall.


Den svenska sommaren är kort. Den smyger igång i maj och exploderar i juni. Sommaren har mycket att hinna med innan septembernätterna blir kallare och all växtlighet avstannar. Vid midsommar är den svenska sommaren ljusgrön, klorofyllstinn och nätterna som mest ljusa. I norra Sverige går solen aldrig ned.

av Po Tidholm


 

VISA I MIDSOMMARTID


Text: Rune Lindström
Musik: Håkan Norlén


Du lindar av olvon en midsommarkrans
och hänger den om ditt hår.
Du skrattar åt mångubbens benvita glans,
som högt över tallen står.
I natt skall du dansa vid Svartrama tjärn
i långdans, i språngdans på glödande järn.
I natt är du bjuden av dimman till dans,
där Ull-Stina, Kull-Lina går.


Nu tager du månen från Blåbergets kam
att ge dig en glorias sken.
Och ynglet som avlas i gölarnas slam
blir fålar på flygande ben.
Nu far du till Mosslinda, Mosslunda mor,
där Ull-Stina, Kull-Lina, Gull-Fina bor.
I natt skall du somna vid Svartrama damm
där natten och mossan är len.

Av agneta - 18 juni 2008 14:50

La Carola från  tv-programmet våra eldsjälar, framför  ett bejublat nummer med Mitt i ett äventyr......

Av agneta - 18 juni 2008 08:59

Ville bara visa något glatt och trevligt efter föregående inlägg. Min ena katt Puff som parkerat sig bakom mina kuddar i sängen.....Söööööt ellerhur?

Av agneta - 18 juni 2008 08:54

Ingela Agardh har gått bort bara 59 år gammal i cancer.  Jag kände en stor tomhet och fällde en liten tår. Hon var en av de största tv-profilerna i Sverige, hon var så naturlig. Jag kommer att sakna henne i tv. Vila i frid Ingela.

Ovido - Quiz & Flashcards