Alla inlägg den 26 juni 2008

Av agneta - 26 juni 2008 14:26

eftersom Ruth visade sina vackra rosor så måste jag bara visa mina båda som jag lyckats få att överleva. En gul buskros och en hallonröd klätterros med stora blommor. Sen måste jag bara visa minClematis som har fått en blomma och den har massor med knopp. Den är väl vacker så säg. Växten i den bruna krukan är en avokadoplanta , spännande att se vad som händer med den.

Av agneta - 26 juni 2008 09:26

Frank öppnar i dag , torsdag, en variant av utterrass. Och börjar samtidigt med sommarens skaldjursmeny.

Det var många som i går eftermiddag stannade till längs med Kungsgatan då Frank bar ut sina utemöbler ända ned till grannarna Fastighetsbyrån.
- Det kommer bli jättemysigt när det blir klart, vi kommer att spela lite skön musik, ha en rombar och så börjar vi som första skaldjurskrog i stan, berättar Peter Sandberg, en av Franks ägare.
Det kommer att finnas ett 30-tal platser på uteserveringen, men det gäller att vara snabbt på plats då det endast är drop in som gäller.
- Vi kommer att ha skaldjursplateau där man bland annat kan beställa en halv hummer med tillbehör, gös från Ängsö, smögenräkor eller matjesill, berättar Peter Sanberg, som tagit en paus i möblerandet av Frank Ute- som det ska kallas.
restaurangen Frank öppnade den 10 oktober och har sedan dess haft fullbokat varje kväll.
- Vi har blivit väldigt väl mottagna. Det märks att vi fyllde ett behov som saknades. Det här är ju ett ställe där maten och menyn ständigt varieras.

text från VLT


Ser häftigt ut det där. Man kan ligga skönt eller slänga sig ner i en soffa med kuddar, häftigt. Borde jag besöka men det finns väl inga platser förståss. Kul ide`iallafall.

Ovido - Quiz & Flashcards