Alla inlägg under juli 2008

Av agneta - 10 juli 2008 15:17

Vi har haft vackert väder idag med...härligt....Älskar att slappa i min hammock....Imorse kom de och satte in elmätaren iallafall, jätteskönt så man slipper passa på dem imorgon också. vi får väl se när de börjar mäta elen. Blir väl kanske till nästa månad.

Av agneta - 10 juli 2008 13:00

Amy McDonald, från Glasgow, är 20 år  och är  en av mina nya favoriter. Hon sjunger något så otroligt bra och det handlar om livet. .... Lyssna och njut .

Jag bara måste köpa denna cd.

Av agneta - 9 juli 2008 14:42

Idag har vi haft underbart väder här i Västerås. Sol och varmt. har kunnat legat ute i min hammock hela dagen och bara slappat. Nu har det mulnat på och det finns risk för en liten skur. Vi år väl se.


Imorgon eller övermorgon kommer de och sätter in elmätare i min lägenhet. Hoppas att det blir imorgon för detta är min sista semestervecka och jag vill sova på fredag, hellst... jag tycker att det är bra att vi får börja betala el nu för det är så många som har missbrukat elförbrukningen när den ingått i hyran. De fattar inte att deras elförbrukning har höjt hyrorna. Men nu får var och en betala efter förbrukning, jättebra.


Jag har retat mig på att folk har julbelysningen på från oktober till midsommar, ( detta är sant ) och att den lyser hela dygnet. De har tydligen inte hört talas om timer heller, nötter.... Sen har jag en granne som har en utebelysning som lyser hela dagarna i ända, trots att det är hur ljust som helst om dagarna och kvällarna ännu.Jaja det ska bli himla kul att se hur de gör nu med sin elförbrukning. ....grrr.....Släcker de lamporna så ska jag ta mig katten ringa på och fråga varför lamporna inte lyser......nuuuuu...


Förlåt min ilska men nu har jag lugnat ner mig igen. tack för att ni tagit del av detta, det hjälpte faktisk att få skriva av sig lite.


Idag fick vi lapp om att de ska byta ut alla lås, vi kommer att få porttelefon och sådan där nyckelbricka ( istället för nyckel ) till ytterdörren. Jättebra.


Kram på er alla och hoppas att ni också haft en bra dag.

Av agneta - 8 juli 2008 09:18

Toto Cutugno - Insieme: 1992 var denna låt med i Esc. Jättebra tycker jag. Nostalgin är på högvarv här.....Som jag sagt förut så är jag svag för italiensk musik, rösterna och språket  ..Lyssna och njut....

Av agneta - 7 juli 2008 10:24

Igår hade jag min son och hans flickvän här på besök. Vi åt taccos och var ute och cyklade lite. Blev så glad för jag fick en så fin väska av dem. En liten väska när man inte ska ha så mycket med sig......Kram på er Jimmy och Cecilia.

Av agneta - 7 juli 2008 10:17

Bruce Springsteen en av mina stora favoriter inom musiken har varit I Göteborg ännu en gång. jag var och såg honom i Göteborg 1985, tror jag det var och vilken konsert. Han sjöng i 5 timmar i sträck, otrolig man som ger allt. Titta här på ett smakprov från årets konsert, videon bjuder på tre låtar.

Av agneta - 6 juli 2008 09:19

Då tar vi farväl för detta året och tackar så mycket för att vi fått se alla dessa fina bilar. Och naturligtvis tack till alla underbara människor jag har träffat och pratat med Svenska som utländska. Välkomna tillbaka nästa år.

Här kommer en liten video till er som inte har fått uppleva det här.

Av agneta - 5 juli 2008 14:16

Här kommer lite bilder från årets Power meet i Västerås. Det finns många fler bilder på min bilddagbok. Lite foton på mina vänner och på en hel del snygga bilar....Detta är en av höjdpunkterna i stan....... Vi hade jätteroligt detta är livet.......Och vädret var bara så fint med sol och värme.

Ovido - Quiz & Flashcards