Alla inlägg under juli 2008

Av agneta - 14 juli 2008 16:28

Lasse Stefanz blev årets dansband 2008  för andra året i rad. De knep det priset förra året också.Jättekul Förutom Barbados (med Magnus Carlsson) så har jag alltid gillat Lasse Stefanz. De har ett eget sound och det gillar jag. Annars är ju inte dansbandsmusik min musik precis.

Här är en underbar låt med Lasse Stefanz och Christina Lindberg


Av agneta - 14 juli 2008 15:50

jaha , Nu har jag jobbat första dagen efter semestern och det gick ju bättre än väntat.....pust...


Tack alla gulliga bloggvänner som stöttat mig denna dag, det värmer ska ni veta.


kram på er alla


Av agneta - 14 juli 2008 15:45

.... har fått en bloggutmärkelse av Anette Tusen tack är så stolt och glad!

Här kommer beskrivningen på hur man ska göra:

Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.


Jag gör som Ruth att den som vill få ta utmärkelsen med sig till sin sida.

Ni vet vilka ni är som regelbundet besöker mig på min Blogg.


kram

Av agneta - 14 juli 2008 05:55

Jaha, nu var det dax då...att jobba igen efter 4 veckors semester. Har precis ätit frukost och läst tidningen på webben. Ute är det som vanligt sol och molnigt, det kan inte bestämma sig riktigt. Så ska vädret bli idag enligt smhi. Det får bli jeans och top idag och eftersom jag cyklar så slänger jag på mig en tunn luvjacka också.....Men inga strumpor utan det blir sandaler på fötterna. Strumpor kommer inte på förrens i höst.....Det är ju fortfarande sommar....


Idag jobbar jag från 7,15 till 14,00, eftersom jag börjar 7,15 så har jag rapporten på morgonen.  Nej, nu måste jag gå ut med Zingo och sedan är det bara att kasta sig på cykeln och trampa iväg.  Vi hörs........


Av agneta - 13 juli 2008 09:25

Neeej.....jag börjar jobba imorgon. Semestern är sluuut..... Neeejjj....

Vart tog dessa 4 veckor vägen och jag har bara badat två gånger i år, suck.


Jag vill göra något annat än att jobba inom vården....men vad??? Det är inte så lätt i den här åldern. Städa kanske....... Jag är ute och kollar jobb hela tiden..kanske hittar jag något så småningom.  Jag vet att om några år blir det katastrof inom vårlden då många går i pension. Det har redan börjat visa sig, ingen vill jobba inom detta yrke då det är dåligt betalt och du får ingen positiv respons varken från anhöriga eller ledning. Vi hade jättesvårt att få tag i vikarier i år och jag har förstått att det har varit så på många platser i landet.


Nej nu ska jag inte gnälla mer....Men det hjälpte lite ....


Nu har jag börjat chattat på msn också, blev mer eller mindre tvingad igår av några vänner, hihihiii......Har inte legat för mig tidigare detta men det kan nog bli skoj .... Det är ju ett kul sätt att träffas på över nätet och kanske får man nya vänner på köpet också.

Av agneta - 12 juli 2008 17:20

Idag har vi haft mulet på förmiddagen. Lite åska och regn också. Åskan drog nog bara snabbt förbi för den var inte alls så långvarig. Nu är det stålande solsken och det är varmt och sKönt ute. ja, det är konstigt väder, det kan liksom inte bestämma sig.


Idag har jag varit duktig, tycker jag själv. jag har äntligen trimmat, badat, kammat, klippt klor på min hund. Har tänkt göra detta hela veckan men skjutit upp det men nu så är det gjort. Vi mår sååå bra både jag och Zingo och han blev sååå fin.


Ha en bra lördag kväll

kram


Av agneta - 11 juli 2008 20:27

Nu har jag sett mamma mia the movie och den är bara helt underbar. Ni måste bara se den. jag och min vännina satt och rös under hela filmen, det var så fin musik och så vackra bilder. En tår klämde vi fram och skrattade gjorde vi också. Alla skådespelare var sååå himla bra


Meryl Streep
Pierce Brosnan
Colin Firth
Stellan Skarsgård
Julie Walters
Amanda Seyfried
Christine Baranski
Dominic Cooper

Meryl  Streep tog oss alla i salongen med storm. Vilken skådespelerska och vilken sångröst. Det var helt underbart att se dessa skådespelare i helt andra roller än de som man brukar förknippa dem med. Jag ska köpa dvd- filmen, jag måste bara ha den......så alla vänner gå och se den,  jag lovar att ni blir lyckliga av att se filmen.

Av agneta - 11 juli 2008 09:15

Idag ska jag och en vännina gå på bio och se Mamma Mia. Den släpps ju idag i hela Sverige. Vi ska gå på en föreställning klockan 15,45.  Ska bli himla kul......återkommer senare med vad jag tyckte om filmen.


Här i Västerås är det mulet idag och regnet vill nästan komma. Det kom några droppar när jag var ute med Zingo men det ville sig inte riktigt. Jag är glad för att det iallafall är varmt ute. Nu när jag tittar ut ser jag att solen nästan vill komma fram en stund också. Vi får se vem som vinner, regnet eller solen.



Ovido - Quiz & Flashcards