Alla inlägg under oktober 2007

Av agneta - 5 oktober 2007 16:58

Vi tog foton på jobbet idag, inte det roligaste jag vet precis. fastnar liksom inte på bild. Vi får väl se hur dem blir, ser fram emot det med fasa. Fotona ska sitta uppe på en tavla så att alla kan se vilka som arbetar på stället.kan ju vara bra förståss.


Jag sa till min kompis  igår att  när jag ser mig själv i spegeln så ser jag någon annan, den där gamla kärringen är inte jag , jag är ju ung och snygg. Det är inte kul att bli gammal, ingen ser en man blir liksom osynlig och det är ingen som visslar efter en längre.


Men livet har sina ljusa stunder ännu, tur är väl det.


Skulle varit ledig i helgen men ska jobba extra lördag och söndag. Jobbar kväll så det kommer att gå bra. Kan ju ha min myskväll framför tv.n med tända ljus och godis, I love it.



Av agneta - 4 oktober 2007 16:22

Idag stod det att läsa i VLT att biljetterna  till Melodifestivalen nog kommer att släppas i mitten på oktober. Detta pga att Svt inte vet hur  stor scenen ska vara. Därmed vet man inte heller hur många platser som kommer att skymmas av scenen och inga åskådare kommer att kunna sitta på.  Man beräknar att runt  6000 människor kommer att få se tillställningen på plats.


Kul
Av agneta - 3 oktober 2007 18:55

Nu blir jag galen . De skulle ju först släppa biljetterna den 5 oktober till melodifestivalen men nu står det att de inte vet när biljetterna släpps.

Åhh vad jag blir nervös , tänk om jag inte får någon biljett...... Ska det vara så svårt att släppa biljetterna de vet ju när det ska gå av stapeln.

jaja, det är bara att vänta och se. Fortsättning följer.........



Av agneta - 3 oktober 2007 18:42

Jag har köpt en  jacka och en kofta idag, är så glad för det så. Älskar att shoppa och blir faktiskt lycklig för lite. Det kan vara en sak för 10 kronor och jag blir jätteglad.Var  på   ica och handlade idag och fick se att de hade Satsumas, yes älskar dem.Var naturligtvis tvungen att ha, så gott så.


Underbart väder idag, varmt och solsken. Skönt att vara ledig.  Har varit mycket ute i friska luften idag tillsammans med min vovve. Men jag gillar när det är kallt också.


Min dotter är här på besök idag med. Känns bra.

Kul
Av agneta - 2 oktober 2007 10:35

Den nya omröstningen gäller om det är okey att amma offentligt eller ej.

I Vlt stod att läsa att en kvinnlig politiker ammat på ett möte. Några politiker tog väldigt illa vid sig. Tycker själv att hon kanske skulle gått undan eller iallafall frågat om det var okey. jag tycker nog inte att ammning hör hemma på offentliga platser. Det är väl något som ska ske privat och i lugn och ro. Ja där tycker vi olika och tur är väl kanske det.


På frågan Gillar du melodifetivalen svarade 63.6 % Ja

                                                  
                  18,2 Nej

                                                  
                   18,2 vet ej

Detta visar på att de flesta tittar på programmet, blev väl inte överraskad.

Av agneta - 2 oktober 2007 10:05

Idag ska jag inhandla en rosa bandet nål.För att stödja bröstcancerfonden.

Rosa Bandet har blivit den internationella symbolen för kampen mot bröstcancer. Alla känner vi säkert någon som drabbats så det känns viktigt att bidra med en slant till forskning.  Ca 7000 kvinnor drabbas varje år i Sverige.

Gå in och läs på Bro Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, en jättebra sida. http://www.bro.org.se/index.asp

Av agneta - 1 oktober 2007 18:32

Nu är jag ledig två dagar skööönt. Slutade klockan ett idag.


Tänk att när jag kom hem så stod oriflame paketet utanför min dörr och väntade. åter igen har posten bara ställt det utanför dörren. Är glad att det stog kvar iallafall. Nu har jag plockat med allt smink och imorgon får jag leverera till mina kunder. De blir nog glada då de har fått vänta.


Idag har jag haft storfrämmande. Min son och hans tjej kom och hälsade på. Alltid lika roligt. Vi käkade lite mat ihop. Maten smakar alltid mycket bättre när man är flera kring matbordet. ikväll kommer min dotter på besök, jätteroligt.

Ovido - Quiz & Flashcards