Alla inlägg den 28 mars 2009

Av agneta - 28 mars 2009 13:22

I kväll kl 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling ? att släcka ljuset under en timme ? kan du vara med att sända en signal till världens makthavare att de vid FN:s klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta beslut som krävs för en framtid på jorden.


Hela 2712 städer i 83 länder har hittills anmält sig till Earth Hour. Sydney, Peking, London, Los Angeles, Moskva, Köpenhamn, Göteborg och Malmö är några av städerna som kommer att delta.

Oscarsbelönade skådspelarskan Cate Blanchett var en av många kända personer som engagerade sig under Earth Hour 2008 och som även kommer att ställa upp under årets manifestation.



Av agneta - 28 mars 2009 08:13

Denna dans var bara så outstanding, så vackert och känslosamt. Enligt expressen så röstade svenska folket på Laila, de fick 55 procent av rösterna efter denna dans. Men då var det försent eftersom Magnus ledde innan.

Svenska folket ändrade sig efter att sett denna underbara dans och ville ha Laila som vinnare...Men Magnus vann och vi grattulerar honom till segern.

Titta och njut........

Ovido - Quiz & Flashcards