Alla inlägg under mars 2009

Av agneta - 28 mars 2009 13:22

I kväll kl 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling ? att släcka ljuset under en timme ? kan du vara med att sända en signal till världens makthavare att de vid FN:s klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta beslut som krävs för en framtid på jorden.


Hela 2712 städer i 83 länder har hittills anmält sig till Earth Hour. Sydney, Peking, London, Los Angeles, Moskva, Köpenhamn, Göteborg och Malmö är några av städerna som kommer att delta.

Oscarsbelönade skådspelarskan Cate Blanchett var en av många kända personer som engagerade sig under Earth Hour 2008 och som även kommer att ställa upp under årets manifestation.



Av agneta - 28 mars 2009 08:13

Denna dans var bara så outstanding, så vackert och känslosamt. Enligt expressen så röstade svenska folket på Laila, de fick 55 procent av rösterna efter denna dans. Men då var det försent eftersom Magnus ledde innan.

Svenska folket ändrade sig efter att sett denna underbara dans och ville ha Laila som vinnare...Men Magnus vann och vi grattulerar honom till segern.

Titta och njut........

Av agneta - 27 mars 2009 19:22

Vilket oväder vi har här idag....usch....det blåser och snöar och det är svinkalla vindar. det är småsnö som kommer ner och den är så vass. Det gör ont i ögonen när den blåser in....neej...var tog våren vägen?????

Ikväll ska jag titta på finalen i Let`s Dance , jag hejar på laila men jag tror att magnus vinner ......det spelar ingen roll igentligen..låt bäste man ...kvinna vinna. Skall mysa till det ordentligt, med ostbricka och öl.....

Ha en skön fredag kväll.........

Av agneta - 26 mars 2009 12:59

Har bestämt att Zingo ska få ledigt idag. Han får vara hemma med kissarna. Jag ska ha handledning i jobbet idag så det blir så besvärligt att ha honom med. Ska nu ut på en liten promenad med honom sedan ska jag cykla till jobbet, tar bara några minuter...hur skönt är det då? Sköööönt.......att ha nära till jobbet.

Av agneta - 26 mars 2009 07:43

Kallt men en underbar sol som tittar fram...det är vädret här i Västerås. Har tagit en härlig långpromenad med Zingo nu på morgonen. Älskar morgnarna, det är så lugnt och stilla ute, man möter nästan inte en människa....Verkligen en lisa för själen...


Idag jobbar jag 14,30 till 21 sedan ska jag vara ledig 5 dagar....jaaaaa.... Det ska bli sååå skönt.

Av agneta - 25 mars 2009 08:24

Idag skiner solen men det är jättekallt ute. Fåglarna kvittrar tappert  och jag går med vinterjacka och vinterskor samt vantar. Brrr....kylan biter i skinnet. Hoppas att de fåglar som kommit klarar av detta vinterväder nu .

Idag flyttar min dotter till en ny lägenhet om 1 rum och kök, tyvärr så jobbar jag , annars hade jag hjälpt henne med flytten. Jag hade förstås stått för maten också. Min son hjälper henne med det och hon har inte så mycket grejer att ta med så det går nog bra.

Jobbar 15 - 21 ikväll och har ingen lust alls , men det är bara att bita ihop. Jobbar ju bara två kvällar denna vecka sedan ska jag ju vara ledig 5 dagar. Se framåt, se framåt...... Gud vad jag skulle vilja ha möjlighet till att ta ut pension nu, jag tycker att jag gjort mitt nu och att ungdomen kan få komma ut på arbetsmarknaden istället.......Jag har så mycket annat som jag vill göra....

Av agneta - 24 mars 2009 18:24

Men en sådan överraskning...När jag besökte Annicas blogg så väntatde där en Award på mig....Tack så jättemycket, Annica. Jaa...vi får hoppas att vi får träffas någon dag du och jag...


Jag ger i min tur denna Award till:

Cina som är så flitig och som har så jobbigt omkring sig just nu

Gerty som har hjälpt sådana söta valpar till världen och delar glädjen med oss.

Agneta som skriver så flitigt om vardagens små bekymmer.

Av agneta - 24 mars 2009 17:48

Idag är det sååå himla kallt ute...det blåser små¨jävlar...brrrr....... I morse hade vi 6 minusgrader här. Solen har som tur var varit framme idag men det har varit jättekallt ändå. har inte gjort något speciellt idag ...har mest vilat. Har tvättat 4 maskiner, det går så bra och fort i tvättstugan och det är inte svårt att få tid heller. Det finns när man vill ha jämt...Skönt det.

Denna vecka jobbar jag bara onsdag och torsdag kväll sedan har jag tagit två dagar semester och då blir jag ledig, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag...Gud vad det ska bli skönt, har sådan värk i kroppen och är såå trött så det ska bli skönt att få vila kroppen och huvudet.


Ovido - Quiz & Flashcards