Alla inlägg under mars 2009

Av agneta - 17 mars 2009 18:44

Nu har jag påskpysslat lite...Det blev en påskhare med en kyckling i korg på armen och napp....Jag ska göra en till med nappflaska en annan dag...Jättekul var detta.  Fick lite pyssel av en arbetskamrat som inte klarar av att pyssla längre pga handlederna.Väldigt snällt...tack, tack...Så här söt blev den lilla haren..

Av agneta - 17 mars 2009 14:30

Här i Västerås var det mulet och regn på förmiddagen men nu skiner solen och det är så skönt ute....Jag har tagit en lång cykeltur idag och jag stannade till vid plantagen och handlade blommor och krukor samt jord. Blommorna och de gröna krukorna ser ni på fotona nedan. Nu har jag vår i fönstret i köket...härligt. Har varit duktig och planterat om  alla blommor i ny jord och de blev såå glada...Välbehövligt...Men, vilket elände det är med all jord...det är så svårt att få bort jorden som hamnar överallt. ( Det är väl därför det blir så sällan som jag ger de stackars blommorna ny jord...)


Nu ska jag ta mig en vilopaus. Ska sätta mig på min balkong och läsa min deckare...häääärligt.

Av agneta - 17 mars 2009 07:36

Kolla in denna länk.....dagens nyhet och mitt nya jobb.



http://www.dagensextra.com/art4f.php?uid=567
Av agneta - 16 mars 2009 11:58

Ledig idag..har städat och handlat mat på förmiddagen. Jobbigt ...skulle helst ha bara varit idag.Men det är ett nödvändigt ont det där med städningen...Funderar ibland på att hyra in veckostäd...sköööönt..det skulle vara. kanske gör jag slag i saken en dag.


Idag har vi mulet och grått här i Västerås, är ganska skönt för då kan jag lägga mig  i soffan med en god bok . Behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte är ute i solen...Nu ska jag diska ur min mugg med lunch....en påse naturdiet, choklad....det går bättre nu. Börjar vänja magen, skönt det.

Av agneta - 15 mars 2009 10:40

Idag jobbar jag 14,15 till 21,45 men sedan ska jag vara ledig måndag och tisdag......Solen skiner här och det ser ut att vara en riktig vårdag ute. Nu börjar problemet med kläder....för varmt eller för kallt...hrm...Alltid så svårt.

Skulle behövt ta mig till affären men jag orkar bara inte ....skjuter upp det till imorgon.....gäääsp...

Här kommer lite roliga bilder på mina knäppa djur...

en katt i skafferiet inte en råtta  och  hur får jag plats???? så här har jag det.

Av agneta - 15 mars 2009 10:29

Jaaaaaa....Malena Ernman vann.....Jaaa.......Rätt låt vann...Gud vad kul....

En stor röst och en vacker popopera...kan det bli så mycket bättre...Neej.

Jag tycker att programmet var bra  igår kväll och detta inslag var njutbart tycker jag....

Av agneta - 14 mars 2009 12:11

vad tråkigt att elisabeth åkte ut från Let`s Dance igår....Ville att Morgan skulle få åka hem, gillar inte honom av någon anledning....Men, men...

Jobbar till 14 idag ...ikväll blir det melodifestivalen för min skull......Ska bli spännande ....tror att af Ugglas vinner , vill att Malena vinner....Hoppas....Gillar även MBD och Måns....Nu måste jag fortsätta jobba.....det är lunchdax här....

Av agneta - 13 mars 2009 10:37

Jobbar 14 -  21 ikväll...tradigt...men ett måste. Tänk om man kunde vinna två miljoner....hrm ...jaa..men då måste man ju köpa lotter också...eller???

Är himla dålig på det... det är så mycket annat jag vill göra här i livet än att jobba. Har ju jobbat och pluggat i hela mitt vuxna liv,  nu lämnar jag gärna över stafettpinnen till ungdomen....Vore lagom att få gå i pension nu vid 52, inte helt fel....


Idag ska jag försöka med att bara äta frukost och sedan bara dricka naturdieten...lite grönsaker går bra så att man stillar den värsta hungern. Jaa...det kostar på att vara vacker i denna ålder.

Ska jobba kväll imorgon men kanske får jag byta till dag då det är final i melodifestivalen .....vi får se  hur det blir...

Ha en bra fredag.....

Ovido - Quiz & Flashcards