Alla inlägg under september 2008

Av agneta - 24 september 2008 17:33

Idag kommer min dotter hem ifrån Göteborg. Hon ska bo hos min son på andra sidan stan...men hon kommer förståss hem till mamma också och hälsar på. Hon och min son dyker upp i kväll. Ska bli roligt att träffa henne igen, det var ett tag sedan. Hon är på väg att flytta hem hit till Västerås igen och därför blir det ingen Göteborgsresa för mig imorgon som var planerat.

Nu är jag så trött , ska lägga mig i soffan en stund.  Jag ska vara ledig fyra dagar nu...häärligt....


Av agneta - 24 september 2008 17:32

Cirka 1000 dun kan pressas ner i en fingerborg och sedan återfå sin ursprungliga volym.

Av agneta - 23 september 2008 11:43

Nu äntligen kom jag ut på nätet...  har försökt hela morgonen här men nu så.... jaa, jag tittar bara in som hastigast. Ska till jobbet, börjar 13,00 och jag måste ta en promenad med Zingo innan...... Här i Västerås skiner solen och det är ett underbart väder...Imorgon jobbar jag lång dag börjar 7,00 och slutar 15,30, suck....det blir sådana dagar ibland men sedan är jag ledig fyra dagar...Jätteskönt...Vi lägger ju scheman själva så jag har valt att jobba lite längre  och flera dagar ibland för att kunna vara ledig längre.  Önskar er alla en bra tisdag och vi får se om jag orkar hälsa på här imorgon.


kram




Av agneta - 23 september 2008 11:42

Månen förflyttar sig cirka två meter längre från Jorden varje år.

Av agneta - 22 september 2008 16:23

En gris-orgasm vara i 30 minuter.  Det ni.  







Av agneta - 22 september 2008 15:37

Hej igen , alla bloggvänner!

Igår var det lugn och ro som gällde....Jag låg i soffan nästan hela dagen förutom när jag tog ut Zingo på promenad. det var ju så otroligt fint väder , solen sken och det var varmt och skönt....Men som sagt jag tog det lugnt. 50 - årsfesten var jättetrevlig som ni förstår och jag har ingen aning om när jag kom hem i lördags?????? Så kan det gå om inte haspen är på...hihii.... ...


Idag slutade jag 12,00 men jobbade över en timma...tar ut den timmen en annan dag...

Det var så roligt för igår kväll var flera av mina gamla arbetskamrater på tv. det var en dokumentär om socialkontoret i Sala....Men så roligt det var att se alla. Programmet var jättebra, hade gärna sett flera avsnitt.....Jag har ju jobbat där  , men det är över 10 år sedan nu...Hrm vad tiden går....Nu ska jag försöka vila en stund är jättetrött.  











Av agneta - 20 september 2008 15:09

Nu sitter jag här och andas lite efter jobbet. ska alldeles snart gå iväg på min vänninnas 50 - års fest...Zingo, min hund är alldeles bra i sin mage igen så jag är sååå glad och lättad. jag blir ju så orolig...jag hade inte kunnat gå på festen om han inte varit bra. jaa, det är som att ha småbarn......ja har öppnat en cider och den var ju jättegod...twisted light cider = äppelcider med smak av persika och passion....den kan jag rekommendera. neej, nu måste jag kila. Önskar er alla en skön lördag kväll.


Av agneta - 19 september 2008 08:56

Idag verkar Zingo bättre han har inte haft någon avföring och inte spytt. Nu kokar jag fisk och kokár ris. har gjort lite maezienavälling men det var ingen hit....tror jag ska blanda ut lite med maten..vi får se. Vällingen är extra berikad också och det kan ju vara bra. Zingo lät alldeles nyss då det gick i  trappen, friskhetstecken...Gud vad skönt om det är bättre...Det är så jobbigt när djuren blir sjuka...Vilken tur att jag har en så snäll granne som tittar till honom när jag är på jobbet.man blir ju så orolig när man inte är hemma. Idag börjar jag jobba 13,00 igen och imorgon jobbar jag 7,00 - 13,00. Sedan fick jag semester på söndag.........Yes..

Nu ska jag kamma Zingo.

Ovido - Quiz & Flashcards