Alla inlägg den 8 augusti 2008

Av agneta - 8 augusti 2008 19:53

Oj,oj vad tjusigt....Har tittat på OS invigningen idag och det var pampigt ska jag säga. Kineserna de kan de.... Och vilket fyrverkeri oj, oj, oj.... Helt otroligt. Hur kan man bara skjuta sådant fyrverkeri...med fotspår och ringar mm...fantastiskt måste jag säga. Ja, nu brinner elden i Peking och OS har börjat.

Av agneta - 8 augusti 2008 08:23

Måste bara visa några underbara vykort. Är de inte söta så säg.....Det stämmer ju.....

Av agneta - 8 augusti 2008 08:12

Lite bilder från igår kväll. Solweigs hund Albin ca 10 år gammal. Hon blev med hund i sommras. Är han inte söt så säg. Goooding....... Vi spelade TP, jättekul...Det var länge sedan. Lite bilder på champange och öl, gott sååå. Vi hade himla trevligt. Vi skrattade oss igenom kvällen.  Solweig bjöd på en underbart god köttfärslimpa med skinka och ost inuti.Mmmmmmmm.......vad gott det var.


Av agneta - 8 augusti 2008 08:06

Har nyss varit ute med doggen och jag ljuger inte om jag säger att himlens portar står öppna. Det regnar så det vräker ner....Det är så mörkt så man måste ha lamporna på inne. Men jag gillar ju som sagt när det regnar, och det är ju varmt och skönt. Älskar att sätta på mig regnstället och ta en promenad. Nedanför har jag tagit en bild genom mitt sovrumsfönster och en bild på Zingo som är genomvåt.


Idag är det OS- invigningen. Ska bli himla kul, tycker jag. Spännande att se vad kineserna har hittat på.

Ovido - Quiz & Flashcards