Alla inlägg den 14 augusti 2008

Av agneta - 14 augusti 2008 11:20

Det har regnat här på morgonen. Nu tittar solen fram lite grann. Men det är mulet.....Idag börjar jag jobba 15,00 och jobbar till 21,45. Hoppas på uppehåll och ingen åska när jag ska cykla till jobbet.


Idag har jag sökt ett nytt jobb som jag verkligen hoppas på att få. Har sökt jobb som boendehandledare på ett gruppboende för psykiskt handikappade. Boendet ligger nästan granne med var jag bor och det skulle bli jättebra om jag fick det. Det skulle bli nära för mig att gå ut med hunden och jag skulle slippa vara stressad över att skynda mig hem efter jobbet.  Har sökt flera tjänster , natt 64%, 75% och 100%  dag, kväll och helg. då jag kan jobba hur som hellst då jag har så nära. Håll tummarna nu så att jag får jobbet.

Av agneta - 14 augusti 2008 11:16

Hej på er alla bloggvänner. Här kommer lite bilder från igår då vi var på Åsby trädgård i Hallstahammar. Fler bilder finns att se på min bilddagbok. Det fanns mycket tjusigt att vila ögonen på må ni tro. Min arbetskolega tyckte att jag passade ihop med trollet och ville dokumentera detta.

Ovido - Quiz & Flashcards