Alla inlägg den 18 augusti 2008

OS

Av agneta - 18 augusti 2008 15:51

Sanna Kallur startade semifinalen på 100 meter häck starkt. Men redan på första häcken visade det sig vara en för bra start. Hon kom för nära första häcken och föll.  Stackars, stackars Sanna. jag fällde faktiskt en tår med henne idag. Så synd för en så duktig idrottskvinna att förlora på det viset. Men Sanna du kommer igen, du är ung och nästa gång om mer ännu mer laddad och revanchsugen. 


Jaa, det verkar gå troll i svenska laget just nu. Det går inget vidare för någon måste jag säga. Förutom Wissman och Holm då. Det verkar som om framgångar sprids i ett lag och tvärtom. Jag håller verkligen tummarna för Holm och wissman och hoppas att de ska ge oss två medaljer till.


Av agneta - 18 augusti 2008 12:47

Är nu ledig några dagar. Det är skönt. Det är mulet ute men det är varmt och det kommer en liten regnskur då och då. har inte gjort något särskilt idag men ska dra fram dammsugaren nu, igentligen orkar jag inte är så himla trött men jag står inte ut med dammkatterna.det blir så trångt i min lilla lya. Har varit och hämtat nya nycklar idag då vi ska få nya lås i lägenheterna. De börjar med arbetet nu i september. Jättebra tycker jag. Egentligen borde man få nya nycklar när man flyttar in då jag tror att det är många nycklar ute  i omlopp. man behöver ju bara byta kolven. Neej nu till dammsugaren....Ha en bra dag....


Ovido - Quiz & Flashcards