Alla inlägg under augusti 2008

Av agneta - 21 augusti 2008 10:02

Godmorgon !

Idag har vi mulet med regnskurar här i Västerås. Får hoppas att vi slipper åska iallafall, men det finns hotfulla moln ibland. Idag ska jag jobba kväll och börjar 15,00 jobbar till 21,00 så jag slutar tidigt och slipper rapportera. Jobbar imorgon också 7,00 till 13,00  sedan ska jag vara ledig i helgen. 


Jag är så trött idag med, det är jobbigt detta. Men jag tror att jag känner av detta väder också. jaja, jag längtar till julen och allra först till 1,a Advent. Jag bara ääälskar Juletider. Tänk att få julpynta hemma det är väl så himla mysigt i vintermörkret. Så härligt att få sätta på Carolas och andras  Julskivor .  Jag älskar ju vintern också om det är mycket snö och kallt. Hrm...Förlåt mig för dessa rader....Sommaren är ju inte slut riktigt än.

Nu ska jag duscha och cykla till affären sedan måste jag laga mat. Vi hörs senare.


Av agneta - 20 augusti 2008 18:05

jaha...Här har åskan mullrat för en stund sen...Men det var inte så farligt så det var ju skönt. Lite regn fick vi också. En underbar regnbåge tornade upp sig på himlen efter åska och regn. Tog några foton av detta underbara fenomen. Fotot blev väl inte så bra men den vackra regnbågen syns ju iallafall.


Av agneta - 20 augusti 2008 17:59

Usain Bolt fortsätter briljera i OS-friidrotten. Idag slog han "det oslagbara" världsrekordet som Michael Johnson satte i Atlanta 1996. Han sprang 19,30 i finalen på 200 meter.
Usain Bolt, som tidigare slog världsrekordet på 100 meter, gjorde om bedriften i finalen på 200 meter.  Detta var något alldeles i hästväg. herregud vilken idrottsman, och bara 22 år. Hur ska detta sluta tro.  Men underbart var det att få uppleva dessa två lopp.  Grattis Jamaica som har haft ett så  starkt landslag i OS. Och Grattis Usain Bolt.

  








Av agneta - 20 augusti 2008 10:06

Idag känner jag mig fortfarande hängig, som om jag ska bli sjuk. Trött, ont i huvudet och kroppen samt fryssen. Nu har jag gått så här i en veckas tid, suck....jobbigt när det aldrig bryter ut. Typiskt mig att gå och harva i veckor och att inte bli riktigt sjuk. Bättre det att man blir sjuk och sedan frisk än att gå så här och harva. Men ska man vara positiv så blir det billigare så här, det är ju dyrt att vara sjuk idag. Hellst ska man väl dö på sin post, hrm....


Är ledig idag med men ska på våningsmöte mellan klockan 13 och 15,30. Där vi ska gå igenom våra rutiner på våningen bl.a När man arbetar med psykiskt handikappade människor så är det viktigt med fasta rutiner och att alla gör lika. En del av de boende klarar inte av några förändringar i vardagen.....


Här skiner solen och det är skönt ute... Regnskurar kan förekomma står det i Vlt .Nu ska jag gå in i duschen. Vad ska jag ha på mig?  Nu är det en sån är mellantid igen, man kan inte klä sig för varmt och man kan inte ha för lite kläder på sig heller.hm



Av agneta - 19 augusti 2008 18:32

Idag har jag fortsatt min städning. Jag har tvättat , gjort rent badrummet och skurat golven. Sååå skönt. Jag har också plockat undan det mesta på min uteplats. har ett bord och några stolar kvar ifall....... Någon blomkruka har jag kvar också. Gräset är klippt och jag har sopat av altanen. Det är snart dax för fönstertvätt och till att sätta upp höstgardiner mm.  Ska vänta nån vecka till. 


Nu har jag skickat efter ett par bruna boots , svarta boots , en röd halsduk och en svart skinnjacka. Ser fram emot leveransen.....  Nu står det inte på så är det höstkläder som gäller.


Av agneta - 19 augusti 2008 16:33

Jaaaaa.....Wissman vidare till final. han gjorde ett jättebra lopp. Bra jobbat. Hoppas att han kan bita ihop nu så att han kan ta en medalj, det vore roligt. Och det är han verkligen värd. men som sagt , det går troll i det svenska laget.hrm

  







Av agneta - 19 augusti 2008 15:04

Neeej......inte nu igen....Det blev inte ens medalj till Stefan Holm. Detta var inget roligt OS alls. Usch nej. Men det är bara att försöka glömma detta mästerskap och se framåt. Stackar stefan, han var värd en medalj , det var han.  


Nu ska jag titta på Wissman.

 


Vi hörs och syns snart igen










Av agneta - 19 augusti 2008 09:56

Idag håller vi tummarna för Stefan Holm i höjdhopp.  Höjdhoppet börjar klockan 13,10 idag. Usch det blir spännade värre...... Hoppas verkligen att han ror hem sitt  andra OS-guld idag. Vore himla kul då Sverige inte gjort så bra ifrån sig  i detta OS. Vore också roligt om Holm blir den förste att vinna två OS guld efter varann..... Jaa, med Sveriges oflyt så törs jag nästan inte hoppas. Men nu håller vi tummar och tår för en svensk medalj.


 Carolina Klüft slog till med 6,70 i sitt första hopp i längdhoppskvalet och tog sig till fredagens OS-final. Puust...Kul då får vi en till att hålla våra tummar för.

Ovido - Quiz & Flashcards