Alla inlägg under augusti 2008

Av agneta - 9 augusti 2008 09:35

Idag håller jag på att tvätta kläder. Har bytit sängkläder i sängen också, härligt att få lägga sig i rena lakan. Här nedan ser ni mina nya söta påslakan.

Idag skiner solen här i Västerås...Ska ta en långpromenad med Zingo på eftermiddan.


Är så glad att Christian Ohlsson fick äran att bära Svenska fanan för det svenska OS laget.Detta var han verkligen värd. Han har gjort en stor insatts för Sverige då han var aktiv och detta är ju ett värdigt  ev avslut på hans karriär.

Av agneta - 8 augusti 2008 19:53

Oj,oj vad tjusigt....Har tittat på OS invigningen idag och det var pampigt ska jag säga. Kineserna de kan de.... Och vilket fyrverkeri oj, oj, oj.... Helt otroligt. Hur kan man bara skjuta sådant fyrverkeri...med fotspår och ringar mm...fantastiskt måste jag säga. Ja, nu brinner elden i Peking och OS har börjat.

Av agneta - 8 augusti 2008 08:23

Måste bara visa några underbara vykort. Är de inte söta så säg.....Det stämmer ju.....

Av agneta - 8 augusti 2008 08:12

Lite bilder från igår kväll. Solweigs hund Albin ca 10 år gammal. Hon blev med hund i sommras. Är han inte söt så säg. Goooding....... Vi spelade TP, jättekul...Det var länge sedan. Lite bilder på champange och öl, gott sååå. Vi hade himla trevligt. Vi skrattade oss igenom kvällen.  Solweig bjöd på en underbart god köttfärslimpa med skinka och ost inuti.Mmmmmmmm.......vad gott det var.


Av agneta - 8 augusti 2008 08:06

Har nyss varit ute med doggen och jag ljuger inte om jag säger att himlens portar står öppna. Det regnar så det vräker ner....Det är så mörkt så man måste ha lamporna på inne. Men jag gillar ju som sagt när det regnar, och det är ju varmt och skönt. Älskar att sätta på mig regnstället och ta en promenad. Nedanför har jag tagit en bild genom mitt sovrumsfönster och en bild på Zingo som är genomvåt.


Idag är det OS- invigningen. Ska bli himla kul, tycker jag. Spännande att se vad kineserna har hittat på.

Av agneta - 7 augusti 2008 12:58

Slutade 12,00 idag och nu är jag leeedig....i 4 dagar. Sköööönt.....  Här i Västerås regnar det och det har det gjort hela dagen. Just nu är det strilregn och ljummet ute. Jag tycker det är skönt att vara ute i detta väder.


Ikväll ska jag till en vännina och äta och dricka gott. Ska bli trevligt.... Har köpt cider i olika smaker, det ska bli spännade att smaka på dessa. Har inte druckit någon av dem förut.....Neeej, nu måste jag vila lite innan jag kastar mig in i duschen för att sedan ge mig iväg.


Ha det......


Ps. Svar till Birgitta som undrar om jag tagit solbilden själv , men det har jag inte. Kram

Av agneta - 6 augusti 2008 17:42

Jobbat till 12,30. Cyklade hem och gick ut med Zingo. Idag har det varit fint väder här. Solen har till och med tittat fram här på eftermiddan. det är också ganska varmt här. Alldeles lagom faktiskt. Har inte tittat på termometern så jag vet inte hur många grader det kan vara ute....


På eftermiddagen kom min son och hans tjej hit och vi grillade kycklig, mmmm..... det var jättegott. Vi satt ute på min altan och njöt, det var några dagar sedan man kunde det.


Är nyss hemkommen från en shoppingrunda. Vi åkte till ett köpcenter i andra änden av stan och handlade lite. Köpte bla. en ny hårfärg till mig. Har tänkt att färga mitt hår i helgen, hrm..får se hur det blir.


Av agneta - 5 augusti 2008 16:29

Regn , regn och åter regn.....Blåsigt, blåsigt och åter blåsigt..... Men vi här i denna enda av Sverige är förskonade ändå. Usch vilket oväder det varit i andra delar av Sverige. Regnet som kommit har ju varit välbehövligt här så jag ska inte klaga.


Är trött har jobbat till 15,30 idag, har haft utvecklingssamtal med chefen idag. Skulle slutat 15,00 , men det  drog över tiden...Fick cykla som en galning hem för att gå ut med stackars Zingo...... Nu ska jag bara jobba två dagar till och korta dagar dessutom. Imorgon slutar jag 12,30 och på torsdag slutar jag 12,00, skööönt. Sedan ska jag vara ledig i 4 dgar.


Ikväll är det mitt favoritprogram på tv, morden i Midsommer. I love it.....

Ovido - Quiz & Flashcards